Een eenvoudige sleutel voor Cursus Master of HRM onthuldMASTER OF HRM
Betreffende de geschikte mensen op een passende locatie wint een moderne bedrijf in de Nederlandse kennis- en diensteneconomie een concurrentieslag. Ook niet enkel de middelen en services tellen, maar vooral dit menselijk kapitaal kan zijn belangrijk. Het betekent het er een omvangrijke, strategische rol vanwege HR is weggelegd.

DOELGROEP


U bezit ons afgeronde bacheloropleiding op het gebied van HRM ofwel in een vergelijkbare richting en minimaal 5 jaar relevante werkervaring. In de organisatie werkt u dan ook op tactisch niveau en uw werkgever stelt u dan ook in staat opdrachten op strategisch peil te verrichten. De Master HRM kan zijn echt interessant mits u HR-manager, senior HR-adviseur ofwel beleidsmedewerker raakt. Ook als u dan ook werkt als (autonoom) consultant kan zijn deze HR Master ons waardevolle investering.

TOELATINGSASSESMENT VOOR DE MASTER HR


Bezit u ook niet het perfecte opleidingsniveau en wilt u dan ook toch deelnemen? Dan doet u dan ook ons toelatingsassessment. Lees meer aan dit assessment of neem aanraking op betreffende de opleidingsmanager voor een persoonlijk en vrijblijvend raadgeving.

WERKVORM


Tijdens een Master HRM doet u dan ook kennis op, krijgt u dan ook inzicht en ontwikkelt u vaardigheden die u dan ook mits strategische en ondernemende HR-professional versterken. U volgt 4 masterclasses waarin u literatuur bestudeert en praktijkcases uitwerkt. Iedere masterclass sluit u af met ons individuele opdracht, gericht op de eigen bedrijf.

BUSINESS PROJECT HR MASTER


Een integrale toets bij iedere masterclass over die HR master is het oplossen met ons bestaand vraagstuk. U zal in groepsverband ons HRM-probleem aanpakken voor een organisatie betreffende een over de mededeelnemers. Uiteindelijk levert u dan ook ons toepasbaar plan op, dus een organisatie heeft hier direct goedkoop aangaande. In een thesisfase met de Master HRM zal u zo’n business vraagstuk zelfstandig onderzoeken, presenteren en verdedigen. In de thesis komt de strekking betreffende de gehele master aan voorstel en dit uitgewerkte plan is daadwerkelijk geïmplementeerd in de bedrijf.

ERVAREN BEGELEIDING MASTER HRM DEELTIJD


Ervaren docenten uit een praktijk en professoren met een aangetoond staat aangaande dienst begeleiden u dan ook tijdens de master human resources. Ze uitvoeren een passende vertaalslag van wetenschappelijke ontwikkelingen tot professionele en handige vaardigheden en doeltreffend gedrag. De literatuur kan zijn cursus hrm medewerker grotendeels Nederlandstalig, maar verder gedeeltelijk Engelstalig.

MASTER OF HRM - AvansPlus - AVA003 HRM Infographic Hyperlink 8.20.18 by PlusCursus on Scribd


**Copyright van AvansPlus**

RESULTAAT


Na dit afronden met de Master HRM beschikt u dan ook over relevante bekende en vaardigheden. U bezit ons beroepshouding ontwikkeld waarmee u op managementniveau succesvol werkt. U beseft uw toegevoegde Opleiding Master of HRM van AvansPlus waarde in complexe managementvraagstukken en strategievorming te tonen. hrm opleiding deeltijd Organisatieontwikkeling en organisatieveranderingen kunt u dan ook succesvol hr opleiding post hbo implementeren. Uw HR-expertise is efficiënt ingezet om te Zoekopdrachten gerelateerd aan cursus hrm aankomen tot de oudste performance met uw collegas. Zo draagt uw strategisch HRM-beleid perfect bij met de organisatiedoelstellingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *